Це слойка з розкішними шарами тіста, що випікаються до золотистого кольору, та соковитою, ароматною фруктовою начинкою всередині. слойка має приємний солодкий смак фруктів, який доповнюється легкою пухкою текстурою тіста.
Ця слойона булка з фруктовою начинкою ідеально підходить для сніданку, перекусу або солодкого десерту. Вона може бути подана самостійно або супроводжувати чашку чаю чи кави. Свіжі фрукти, що використовуються в начинці, надають їй освіжаючий смак та аромат.
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, начинка «Лайт Слива Угорська» 30 % (пюре яблучне, цукор білий кристалічний, патока крохмальна, вода питна, крохмаль модифікований кукурудзяний Е1442, концентрований сік сливи (0,2%), регулятор кислотності (лимонна кислота), барвники натуральні (Е150с, Е120), ароматизатор (слива), консервант (сорбат калію)), маргарин шаровий (олії пальмова та соняшникова рафінована дезодорована, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, Е475, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна, антиоксидант (Е320, Е321)), цукор білий, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, яєчний порошок, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).
Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць, молочні продукти, сою, арахіс, горіхи, кунжут, гірчицю.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,4 г
жири – 9,3 г
вуглеводи – 65,7 г, з них цукри – 19,8 г;
сіль – 3,7 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1575 кДж / 377 ккал.
Строк придатності: 32 год.
Вага: 100 г
ДСТУ 4585:2006