Пшенично житній хліб виготовлений на живій житній заквасці. Пшеничні висівки та картопляні пластівці надають хлібові солодкого присмаку та незвичного приємного аромату.
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, вода питна, суміш суха для виробництва хлібобулочних виробів (борошно ячмінне екструзійне, клейковина пшенична, емульгатор Е472е, солод житній, регулятор кислотності кислота лимонна, технологічні допоміжні засоби ферменти), пюре картопляне сухе (картопля свіжа, стабілізатор(Е471) консервант: піросульфіт натрію), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, висівки пшеничні.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,8 г;
жири – 1,1 г, з них насичені – 0,6 г;
вуглеводи – 51,2 г, з них цукри – 3,1 г;
сіль – 1,6 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1054 кДж / 252 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто:
цілий: 900 г
половинка: 450 г