Хліб житньо-пшеничний подовий – це вид хліба, виготовлений з суміші житнього і пшеничного борошна, який має форму традиційного подового хліба. Цей хліб характеризується багатим смаком, ніжною текстурою та хрусткою скоринкою. Житнє борошно надає хлібу характерний смак, аромат і глибину кольору. Воно має більш густу консистенцію порівняно з пшеничним борошном, що сприяє створенню ніжної текстури хліба.
Склад: борошно житнє обдирне, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, солод житній ферментований, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е472е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн), дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,2 г
жири – 1,2 г
вуглеводи – 47,3 г, з них цукри – 0 г
сіль – 1,4 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
964 кДж / 230 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто: 700 г