Житньо-пшеничний високорецептурний заварний хліб, виготовлений за традиційною фінською технологією. Даний хліб відкриває абсолютно нове та невідоме для українського споживача поєднання смаків та ароматів. У хлібові виражені оригінальні відтінки солодко-пряного та приємного гіркувато-карамельного смаку.
Склад: борошно житнє обдирне, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, цукор білий, екстракт солодовий (ячмінний солод, вода), солод житній ферментований, суміш хлібопекарська (вода, цільнозмелене зброжене житнє борошно, продукти бродіння: молочна та оцтова кислота, сіль, солодовий екстракт), суміш для хліба (ячмінний солод мелений, житнє борошно, рапсове масло), дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, коріандр.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 6,6 г
жири – 1,1 г, з них насичені – 0,5 г
вуглеводи – 49,2 г, з них цукри – 11,5 г
сіль – 1,4 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
985 кДж / 235 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто: 300 г