Вареники з картоплею і грибами

Напівфабрикат з начинкою у тістовій оболонці заморожений

Маса нетто: 1000 г

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, картопля свіжа, гриби печериці свіжі 20%, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна харчова, перець чорний мелений.

Масова частка начинки становить не менше 50%.
Допустиме відхилення масової частки начинки до маси вареника – 3%.

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 5,2 г
жири – 18,2 г
вуглеводи – 27,9 г, з них цукри – 0,6 г
сіль – 0,11 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1055 кДж / 252 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С. не більше ніж 6 місяців при температурі зберігання не вище ніж -24°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.

Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожений напівфабрикат (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з напівфабрикатами, після спливання на поверхню варити їх на слабкому вогні ще протягом 3-5 хв. (час варіння залежить від потужності і типу плити). Готовність вареників перевіряють на смак та зовнішній вигляд.
3. Готові вареники можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною, соусом та спеціями за смаком.

ТУ У-10.7-31273795-002:2020