Голубці з рисом і грибами

Напівфабрикати м’ясорослинні посічені заморожені

Маса нетто: 900 г

Склад: рис круглий шліфований, капуста білокачанна свіжа, гриби печериці свіжі, олія соняшникова рафінована, морква свіжа, цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець рожевий).

Напівфабрикат виготовлено із термічно оброблених овочів і круп.
Напівфабрикат потребує приготування.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 2,6 г
жири – 3,6 г
вуглеводи – 18,7 г, з них цукри – 4,4 г
сіль – 2,0 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
480 кДж / 115 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С. не більше ніж 6 місяців при температурі зберігання не вище ніж -24°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Напівфабрикат перед приготуванням потрібно попередньо розморозити.

Рекомендований спосіб приготування:
Напівфабрикат викласти у каструлю з товстим дном. Залити викладений напівфабрикат соусом (підсолена вода вимішана з томатною пастою і сметаною за смаком), щоб повністю вкрити рідиною, додати спеції і поставити на вогонь. Після того, як соус закипить, потрібно зробити мінімальний вогонь і варити ще протягом 1,5 години до готовності. Подати до столу гарячими із соусами за смаком.

ТУ У-10.7-31273795-002:2020