Батон «Європейський» подовий

Це батон з хрусткою скоринкою, що випікається до золотистого кольору, та м’якою, пухкою та пористою мякушкою всередині. Батон “Європейський” – це символ традиції та смаку, що перенесе вас до старовинних пекарень Європи. Він привносить європейський шарм та класичну якість на ваш стіл. Насолоджуйтеся свіжим і смачним батоном “Європейський” в кожній крихті.

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, цукор білий, сіль кухонна харчова, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецетин соєвий),натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор«Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна),дріжджі пресовані хлібопекарські, екстракт солодовий (ячмінний солод, вода).

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,3 г
жири – 1,8 г
вуглеводи – 54,8 г, з них цукри – 3,2 г
сіль – 2,0 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1130 кДж / 270 ккал.

Строк придатності: 48 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто: 400 г