Котлети зі свинини 6 штук

Напівфабрикати м’ясні посічені заморожені

Маса нетто: 500 г

Склад: м’ясо свинне охолодженезнежиловане напівжирне 70%,цибуля ріпчаста свіжа,сухарі панірувальні ,сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний).

Продукт містить глютен (клейковину).

Напівфабрикат виготовлено із охолодженої м’ясної сировини з масовою часткою не менше 50 % м’яса свинини.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 11,7 г
жири – 24,6 г
вуглеводи – 11,9 г, з них цукри – 0,8 г
сіль – 1,5 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1322 кДж / 316 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С. не більше ніж 6 місяців при температурі зберігання не вище ніж -24°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Напівфабрикат перед приготуванням не потрібно попередньо розморожувати.

Рекомендований спосіб приготування на сковорідці:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, не розморожуючи, на розігрітій сковорідці змащеній маслом обсмажують з двох сторін по 8-15 хв до золотистої скоринки. Для більш хрумкої скоринки, котлети можна обсмажити у клярі (яйце:сіль:перець). Подають до столу із різними гарнірами та соусами за смаком.

Рекомендований спосіб приготування у духовій печі, у мультиварці:
Напівфабрикат викладають, не розморожуючи, на деко чи в змащену вогнетривку форму.Спочатку запікають у розігрітій духовці при 180 °С накривши напівфабрикат фольгою протягом 20 хв, потім знімають фольгу та ще запікають протягом 20-25 хв до готовності. Подають до столу із різними гарнірами та соусами за смаком.

ТУ У-10.7-31273795-002:2020