Хліб «Київський» подовий

Хліб “Київський” є символом гостинності та традицій української культури. Він перенесе вас думками до Києва та дозволить насолодитися смаками та ароматами цього прекрасного міста. Він додає традиційний смак української кухні та додає особливого колориту вашому столу. Насолоджуйтесь свіжим і смачним хлібом “Київський” на своєму столі.

Склад: борошно житнє обдирне, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, дріжджі пресовані хлібопекарські.

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 6,9 г
жири – 1,1 г
вуглеводи – 45,9 г, з них цукри – 0,0 г
сіль – 1,4 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
927 кДж / 221 ккал.

Строк придатності: 72 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто:
цілий: 750 г


половинка: 375 г