Пельмені з курячим філе у вершковому соусі

Напівфабрикат з начинкою у тістовій оболонці заморожений

Маса нетто: 1000г

Склад:
начинка (куряче філе охолоджене 45%, цибуля ріпчаста свіжа, вершки ультрапастеризовані (жирність 30%) 4,5%, сіль кухонна харчова, часник свіжий, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний));
тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна харчова).

Масова частка начинки становить не менше 45%.
Продукт виготовлений із охолодженої м’ясної сировини.
Допустиме відхилення масової частки фаршу до маси пельменя 3%.

Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 14,7 г
жири – 4,7 г
вуглеводи – 28,9 г, з них цукри – 0,01 г
сіль – 1,0 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
903 кДж / 216 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 6 місяців при температурі зберігання не вище ніж -24°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.

Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожені напівфабрикати (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з напівфабрикатами, після спливання на поверхню варити їх на слабкому вогні ще протягом 4-6 хв. (час варіння залежить від потужності і типу плити). Готовність пельменів перевіряють на смак та зовнішній вигляд.
3. Готові пельмені можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною та спеціями за смаком.

ТУ У-10.7-31273795-002:2020