Житньо-пшеничний хліб виготовлений по традиційній технології виробництва хліба «Бородінський». Патока надає м’якушці хліба вологості, а в поєднанні із посипкою коріандру та кмину додає незвичного солодко-пряного смаку та аромату. Трикутні скибки є зручними в приготуванні канапок, які стануть прикрасою святкового столу.
Склад: борошно житнє обдирне, борошно пшеничне другого сорту, вода питна, солод житній ферментований, патока, дріжджі пресовані хлібопекарські, цукор білий, сіль кухонна харчова, кмин, коріандр, солодовий затемнювач (смажений ячмінний солод).
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,4 г
жири – 1,3 г, з них насичені – 0,4 г
вуглеводи – 47,3 г, з них цукри – 3,1 г
сіль – 1,4 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
971 кДж / 232 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто:
цілий: 800 г
половинка: 400 г
трикутний: 400 г