Хліб французький – це відомий вид хліба, який походить з Франції. Цей хліб має хрустку скоринку, а його м’якуш вишукано пористий всередині. Багет французький, ще так його називають, має багатий смак та аромат, які роблять його незамінним компонентом багатьох страв.
Спробуйте багет французький і насолоджуйтеся його хрусткою скоринкою та вишуканим мякушем, які доповнюють різноманітні смаки та створюють смачні поєднання. Багет французький є символом французької кулінарної майстерності та відомиий у всьому світі. Він перенесе вас до справжнього французького столу з його неповторним смаком та ароматом.
Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, клейковина пшенична, дріжджі пресовані хлібопекарські, олія соняшникова нерафінована.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 9,0 г
жири – 1,6 г, з них насичені – 0,3 г
вуглеводи – 54,0 г, з них цукри – 0 г
сіль – 1,5 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1123 кДж / 269 ккал.
Строк придатності: 48 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто: 400 г