Хліб виготовлений на живій заквасці та випечений безпосередньо на кам’яному поду. Додавання патоки дозволяє отримати вологий м’якуш, що подовжує термін зберігання хліба. Апетитна скоринка смакуватиме кожному. Ніхто не залишиться байдужим, якщо хоч раз його скуштував.
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, патока, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, клейковина пшенична, олія соняшникова нерафінована.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,6 г
жири – 1,4 г, з них насичені – 1,8 г
вуглеводи – 52,7 г, з них цукри – 2,5 г
сіль – 1,4 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1085 кДж / 259 ккал.
Строк придатності: 48 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто:
Цілий – 2000 г
Половинка – 1000 г
Четвертинка – 500 г