Батон «Тернопільський»

Батон Тернопільський – це особливий вид хліба, який виготовляється з використанням традиційних рецептів , він полюбився мешканцям міста Тернополя з давніх давен. Батон зі золотистою, хрусткою скоринкою, що відділяється від м’якої, пухкої м’якушки всередині. має приємний аромат та неповторний смак, який досягається завдяки використанню високоякісних інгредієнтів та викпіканням у тунельній печі , та рецептам, які ми шанобливо зберігаємо. Батон Тернопільський є улюбленим хлібом багатьох людей завдяки своїй неповторній якості, смаковим властивостям та традиційному вигляду. Спробуйте цей батон і насолоджуйтеся його ароматом та смаком, які перенесуть вас у світ української пекарської майстерності. У нас кажуть, що головне в канапці – смачний батон!

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецетин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 9,0 г
жири – 3,9 г, з них насичені – 1,3 г
вуглеводи – 58,8 г, з них цукри – 4,1 г
сіль – 2,2 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1285 кДж / 307 ккал.

Строк придатності: 48 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто: 400 г