Хліб «Домашній з кмином»

Хліб Домашній з кмином – це особливий вид хліба, який виготовляється за допомогою живої закваски, що надає йому характерний смак, текстуру та поживні властивості. Додавання кмину до цього хліба робить його ще більш ароматним та пряним. Процес приготування хліба Домашнього з кмином на живій заквасці включає розмноження та годування закваски, змішування інгредієнтів, ферментацію тіста, його формування та випікання в печі.

Результатом буде хліб з хрусткою скоринкою, пишною текстурою всередині, ароматом кмину та неповторним смаком, який надає жива закваска. Хліб Домашній з кмином на живій заквасці стане прекрасним доповненням до вашого столу.

Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, клейковина пшенична, дріжджі пресовані хлібопекарські, олія соняшникова нерафінована, кмин (2%).

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,6 г
жири – 1,7 г, з них насичені – 0,3 г
вуглеводи – 50,4 г, з них цукри – 0 г
сіль – 1,4 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1059 кДж / 253 ккал.

Строк придатності: 48 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто:
Цілий – 1000 г
Половинка – 500 г