Слойка з банановою начинкою

Це слойка з розкішними шарами тіста, що випікаються до золотистого кольору, та соковитою, ароматною фруктовою начинкою всередині. слойка має приємний солодкий смак фруктів, який доповнюється легкою пухкою текстурою тіста.

Ця слойона булка з фруктовою начинкою ідеально підходить для сніданку, перекусу або солодкого десерту. Вона може бути подана самостійно або супроводжувати чашку чаю чи кави. Свіжі фрукти, що використовуються в начинці, надають їй освіжаючий смак та аромат.

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна , маргарин шаровий (олії пальмова та соняшникова рафінована дезодорована, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, Е475, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна, антиоксидант (Е320, Е321)), цукор білий, начинка «Кремфіл Банан» ( глюкозний сироп, декстроза, вода, цукор, крохмаль кукурудзяний модифікований, гліцерин, сорбітол, рафінований рослинний жир, целюлоза, ароматизатор «Банан», сіль кухонна харчова, сорбат калію, бета каротин, полісорбат), дріжджі пресовані хлібопекарські, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), сіль кухонна харчова, яєчний порошок, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).

Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти, продукти з яєць.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 6,9 г
жири – 17,3 г
вуглеводи – 57,0 г, з них цукри – 12,3 г;
сіль – 6,1 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1724 кДж / 412 ккал.

Маса нетто: 120 г

ДСТУ 4585:2021

Строк придатності: 32 год

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6°С та не вище ніж + 28°С та відносній вологості повітря від 65% до 75%.