Хліб Литовський з яблучним повидлом і корицею формовий – це особливий вид хліба, який поєднує в собі багатий смак та аромат яблук, легкість кориці та ніжність текстури хліба. Цей хліб відомий своєю унікальною рецептурою та чудовим поєднанням смаків, він ідеально підходить для сніданків, десертів або просто для задоволення вашого солодкого апетиту.
Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, повидло яблучне (14%):(пюре яблучне, цукор білий), солод житній ферментований, суміш суха для виробництва хлібобулочних виробів (солод житній, борошно житнє екструзійне, клейковина пшенична, картопляні пластівці, коріандр та кмин мелені, регулятор кислотності лимонна кислота, технологічні допоміжні засоби ферменти), пюре картопляне сухе (картопля свіжа, стабілізатор (Е471), консервант: піросульфіт натрію), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, кмин, солодовий затемнювач (смажений ячмінний солод), кориця (0,5%).
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,9 г
жири – 1,1 г
вуглеводи – 56,3 г, з них цукри – 2,5 г
сіль – 1,2 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1152 кДж / 275 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто: 350 г