Запашний пшеничний батон, виготовлений за традиційною опарною технологією. Має подовжену зручну форму для бутербродів та тартинок.
Випікається у тунельній печі, що надає йому неповторної скоринки і смаку. Цей батон обирають для вишуканих канапок.
Ви думаєте що у канапці найголовніше масло чи риба?
Найголовніше – смачний батон!
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецетин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,0 г
жири – 3,4 г, з них насичені – 1,8 г
вуглеводи – 55,5 г, з них цукри – 3,2 г
сіль – 2,0 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1193 кДж / 285 ккал.
Строк придатності: 48 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто:
Цілий – 400 г
Половинка – 200 г