Маса нетто: 600г, 900г
Склад:
м’ясна начинка 90% (субпродукти 1 категорії (серце яловиче 34%) субпродукти 2 категорії (легені яловичі 56%), цибуля ріпчаста смажена, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний));
тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, яєчний порошок).
Масова частка начинки становить не менше 45%.
Допустиме відхилення масової частки начинки до маси вареника – 3%.
Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 11,4 г
жири – 6,7 г
вуглеводи – 35,2 г, з них цукри – 0,3 г
сіль – 1,8 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1044 кДж / 250 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожений напівфабрикат (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з напівфабрикатами, після спливання на поверхню варити їх на слабкому вогні ще протягом 3-5 хв. (час варіння залежить від потужності і типу плити). Готовність вареників перевіряють на смак та зовнішній вигляд.
3. Готові вареники можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною та спеціями за смаком.
ТУ У-10.7-31273795-002:2020