Хліб Карельський – це традиційний хліб, що має своє походження з регіону Карелія, що розташований на межі Фінляндії. Цей хліб відомий своєю особливою рецептурою та текстурою, які використовуються для створення хрусткої скоринки та пухкої м’якушки, що робить його неповторним та смачним.
Склад: борошно пшеничне другого сорту, борошно житнє сіяне, вода питна, патока, солод житній ферментований, родзинки (9%), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, коріандр.
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,7 г
жири – 1,4 г
вуглеводи – 53,1 г, з них цукри – 7,6 г
сіль – 1,0 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1076 кДж / 257 ккал.
Строк придатності: 72 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%
Маса нетто: 400 г