Маса нетто: 600г, 1000г
Склад:
начинка (м’ясна сировина 90 % (м’ясо свинне охолоджене знежиловане напівжирне 70%, м’ясо куряче першої категорії охолоджене 30%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний));
тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, яєчний порошок).
Масова частка начинки становить не менше 45%.
Продукт виготовлений із охолодженої м’ясної сировини.
Допустиме відхилення масової частки начинки до маси пельменя – 3%.
Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 12,5 г
жири – 9,1 г
вуглеводи – 39,7 г, з них цукри – 0,1 г
сіль – 1,8 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1228 кДж / 293 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожені напівфабрикати (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з напівфабрикатами, після спливання на поверхню варити їх на слабкому вогні ще протягом 4-6 хв. (час варіння залежить від потужності і типу плити). Готовність пельменів перевіряють на смак та зовнішній вигляд.
3. Готові пельмені можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною та спеціями за смаком.
ТУ У-10.7-31273795-002:2020