Пельмені зі свининою

Напівфабрикат з начинкою у тістовій оболонці заморожений

Маса нетто: 600г, 1000г

Склад:
м’ясна начинка 90% (субпродукти 1 категорії (серце свинне 34%) субпродукти 2 категорії (легені свинні 56%), цибуля ріпчаста смажена, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний));
тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, яєчний порошок).

Масова частка начинки становить не менше 45%.
Продукт виготовлений із охолодженої м’ясної сировини.
Допустиме відхилення масової частки начинки до маси пельменя – 3%.

Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 12,4 г
жири – 9,3 г
вуглеводи – 39,7 г, з них цукри – 0,1 г
сіль – 1,8 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1232 кДж / 295 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.

Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожений напівфабрикат (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з пельменями та варити їх на слабкому вогні до готовності (час варіння залежить від потужності і типу плити).
3. Готові пельмені можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною та спеціями за смаком.

ТУ У-10.7-31273795-002:2020