Налисники з курячим філе у вершковому соусі

Маса нетто: 450 г

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, куряче філе охолоджене 50 %, молоко коров’яче пастеризоване 2,5%, вершки ультрапастеризовані (жирність 30%) 33%, олія соняшникова рафінована, цибуля ріпчаста свіжа, яєчний порошок, цукор білий, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець рожевий)).

Масова частка начинки становить не менше 45%.
Начинка виготовлена із термічно обробленої сировини.

Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти, продукти з яєць.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 15,6 г
жири – 8,1 г
вуглеводи – 17,2 г, з них цукри – 3,2 г;
сіль – 1,7 г.

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
866 кДж / 207 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати не більше ніж:
30 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 10 °С.
3 місяці при температурі зберігання не вище ніж мінус 18 °С.
6 місяців при температурі зберігання не вище ніж мінус 24 °С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.

Рекомендований спосіб приготування на сковорідці, у мультиварці, у духовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, залишають на 30 хв при кімнатній температурі. Розігрівають обсмажуючи на розігрітій сковорідці з маслом з усіх сторін протягом 5-10 хв, запікаючи при температурі 180°С у духовій печі чи у мультиварці до золотистої скоринки. Подають до столу із сметаною або соусами за смаком.

Рекомендований спосіб приготування у мікрохвильовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, викладають на тарілку та розігрівають у мікрохвильовій печі. Подають до столу із сметаною або соусами за смаком.