Маса нетто: 1000г
Склад:
начинка 50% (капуста квашена 40%, цибуля ріпчаста свіжа 10 %, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець рожевий));
тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, сіль кухонна харчова, яєчний порошок).
Масова частка начинки становить не менше 50 %.
Начинка виготовлена із термічно обробленої сировини.
Допустиме відхилення масової частки начинки до маси вареника – 3%.
Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 6,0 г
жири – 4,7 г
вуглеводи – 36,5 г, з них цукри – 2,3 г
сіль – 1,2 г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
902 кДж / 216 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати не більше ніж:
– 30 діб при температурі зберігання не вище ніж -10 °С
– 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж -18 °С
– 6 місяців при температурі зберігання не вище ніж -24 °С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування:
1. У підсолений окріп помістити заморожений напівфабрикат (співвідношення окріп:напівфабрикат = 4:1).
2. Довести до кипіння окріп з напівфабрикатами, після спливання на поверхню варити їх на слабкому вогні ще протягом 3-5 хв. (час варіння залежить від потужності і типу плити). Готовність вареників перевіряють на смак та зовнішній вигляд.
3. Готові вареники можна подати до столу з маслом, вершками, сметаною та спеціями за смаком.
ТУ У-10.7-31273795-002:2020