Хліб пшеничний – підкреслить смак багатьох кулінарних страв і один з найпопулярніших хлібів по всьому світу. Насолоджуйтеся свіжим і смачним пшеничним хлібом, який завжди буде приємним доповненням до вашого столу. Ми замішуємо його на опарі, що дає можливість нпйкраще розкритися борошну.
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, борошно пшеничне першого сорту вода питна, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецетин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, цукор білий, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).
Продукт містить глютен (клейковину).
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,3 г;
жири – 2,3 г, з них насичені – 0,3 г;
вуглеводи – 54,7 г, з них цукри – 1,1 г;
сіль – 1,6 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1143 кДж / 273 ккал.
Строк придатності: 48 год.
Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6°С та не вище ніж + 28°С та відносній вологості повітря від 65% до 75%.
Вага:
цілий: 1000 г
половинка: 500 г