Маса нетто: 500 г
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, маргарин шаровий (олії пальмова та соняшникова рафінована дезодорована, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, Е475, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна, антиоксидант (Е320, Е321), цукор білий, дріжджі пресовані хлібопекарські, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), яєчний порошок, клейковина пшенична, сіль кухонна харчова, покращувач хлібопекарський (борошно пшеничне, емульгатор Е477е, ферментний препарат, кислота аскорбінова, цистеїн).
Продукт містить глютен (клейковину), продукти з яєць.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,1 г;
жири – 18,0 г;
вуглеводи – 46,9 г, з них цукри – 8,8 г;
сіль – 6,4 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1565 кДж / 374 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 7 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 8 °С.
не більше ніж 14 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 12 °С.
не більше ніж 90 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 18 °С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування круасанів:
1. Заморожене тісто акуратно звільнити від упаковки, викласти на дошку та помістити в холодильник на 20 хв для рівномірного розморожування. Розморожувати протягом 50 хв при кімнатній температурі (не більше +25 °С). Не можна розморожувати тісто у мікрохвильовій печі.
2. Розморожене тісто розкатати у тонкий шар, розрізати на порційні трикутники, викласти начинку(фрукти, ягоди, джем, згущене молоко, шоколад та ін.) та сформувати круасани. Сформовані вироби помістити на змащене деко та залишити на 30-40. хв в теплому місці при температурі 25-30 °С.
3. Щоб надати круасанам блиску перед випіканням поверхню виробів змащують яйцем.
4. Випікати 10-15 хв при температурі 200-220 °С до появи золотистого відтінку.