Бендерики зі свининою

Напівфабрикат з начинкою у тістовій оболонці заморожений

Маса нетто: 450 г

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, м’ясо свинне охолоджене знежиловане напівжирне 40 %, молоко коров’яче пастеризоване 2,5%, цибуля ріпчаста свіжа, олія соняшникова рафінована, яєчний порошок, цукор білий, сіль кухонна харчова, суміш перців мелена (перець чорний, перець білий, перець зелений, перець червоний).

Масова частка начинки становить не менше 40 %.
Начинка виготовлена із охолодженої м’ясної сировини.
Допустиме відхилення масової частки начинки до млинця 3%.

Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти, продукти з яєць.

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 10,2 г
жири – 12,7 г
вуглеводи – 17,0 г, з них цукри – 4,4 г
сіль – 1,7 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
959 кДж / 229 ккал.

Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 48 годин при температурі зберігання не вище ніж мінус 5°С
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж мінус 18°С.

Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.

Рекомендований спосіб приготування на сковорідці:
Заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки та залишають на 30 хв при кімнатній температурі. Розморожені напівфабрикати обсмажують на розігрітій сковорідці змащеній маслом з усіх сторін до золотистої скоринки. Для більш хрумкої скоринки, бендерики обсмажують у клярі (яйце:сіль:перець). Подають до столу із сметаною або соусами за смаком.

Рекомендований спосіб приготування у духовій печі:
Заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки та розморожують протягом 30 хв при кімнатній температурі. Розморожені напівфабрикати викладають на змащене деко та запікають при температурі 180 °С у духовій печі до золотистої скоринки. Подають до столу із сметаною або соусами за смаком.