Маса нетто: 450 г
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, сир кисломолочний (напівжирний 9%) 40 %, молоко коров’яче пастеризоване 2,5%, цукор білий, олія соняшникова рафінована, яєчний порошок, ванілін, сіль кухонна харчова.
Масова частка начинки становить не менше 40 %.
Допустиме відхилення масової частки начинки до млинця 3%.
Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти, продукти з яєць.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 10,2 г
жири – 7,7 г
вуглеводи – 26,3 г, з них цукри – 23,9 г
сіль – 1,4 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
923 кДж / 221 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 48 годин при температурі зберігання не вище ніж мінус 5°С
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж мінус 18°С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування на сковорідці, у мультиварці, у духовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, залишають на 30 хв при кімнатній температурі. Розігрівають обсмажуючи на розігрітій сковорідці з маслом з усіх сторін протягом 5-10 хв, запікаючи при температурі 180°С у духовій печі чи у мультиварці до золотистої скоринки. Подають до столу із сметаною, вершками, шоколадом, джемом чи повидлом за смаком.
Рекомендований спосіб приготування у мікрохвильовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, викладають на тарілку та розігрівають у мікрохвильовій печі. Подають до столу із сметаною, вершками, шоколадом, джемом чи повидлом за смаком.