Маса нетто: 450 г
Склад: борошно пшеничне вищого сорту, молоко коров’яче пастеризоване 2,5%, мак олійний 24%, вишня швидкозаморожена 16%, цукор білий, маргарин молочний (олії соняшникова та пальмова рафіновані дезодоровані, в натуральному та частково гідрогенізованому вигляді, вода питна, сіль кухонна, емульгатори (Е471, лецитин соєвий), натуральний барвник бета-каротин, ароматизатор «Масло вершкове», консервант кислота сорбінова, регулятор кислотності кислота молочна), олія соняшникова рафінована, яєчний порошок, сіль кухонна харчова.
Масова частка начинки становить не менше 40 %.
Продукт містить глютен (клейковину), молочні продукти, продукти з яєць.
Може містити тверді частинки кісточки.
Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,6 г
жири – 17,4 г
вуглеводи – 32,2 г, з них цукри – 29,5 г;
сіль – 2,5 г.
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1337 кДж / 320 ккал.
Термін придатності та умови зберігання:
Зберігати:
не більше ніж 48 годин при температурі зберігання не вище ніж мінус 5°С
не більше ніж 30 діб при температурі зберігання не вище ніж мінус 10°С.
не більше ніж 3 місяці при температурі зберігання не вище ніж мінус 18°С.
Розморожений продукт повторному замороженню не підлягає.
Рекомендований спосіб приготування на сковорідці, у мультиварці, у духовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, залишають на 30 хв при кімнатній температурі. Розігрівають обсмажуючи на розігрітій сковорідці з маслом з усіх сторін протягом 5-10 хв, запікаючи при температурі 180°С у духовій печі чи у мультиварці до золотистої скоринки. Подають до столу із сметаною, вершками, шоколадом, джемом чи повидлом за смаком.
Рекомендований спосіб приготування у мікрохвильовій печі:
заморожений напівфабрикат звільняють від упаковки, викладають на тарілку та розігрівають у мікрохвильовій печі. Подають до столу із сметаною, вершками, шоколадом, джемом чи повидлом за смаком.