Лаваш тонкий

Традиційний хліб жителів Кавказу. Тонка прісна пшенична паляниця, яку можна споживати з будь-якою начинкою: зелень, сир, овочі, риба, ковбасні чи м’ясні вироби. Лаваш можна вживати безпосередньо в їжу або піддавати його термічній обробці (запікати, смажити, пекти, особливо смачно готувати на грилю).

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, борошно кукурудзяне, сіль кухонна харчова, дріжджі пресовані хлібопекарські.

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 9,8 г
жири – 1,1 г, з них насичені – 0,3 г
вуглеводи – 66,6 г, з них цукри – 0,1 г
сіль – 1,6 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1331 кДж / 318 ккал.

Строк придатності: 72 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто:
1 шт – 100 г
2 шт – 200 г
3 шт – 300 г