Хліб «Селянський»

Хліб Селянський – це традиційний хліб, який часто асоціюється з сільськими регіонами і виготовляється за старовинними рецептами. Цей хліб відрізняється своїм натуральним смаком та пишною текстурою. Хліб Селянський має може бути чудовим доповненням до будь-якого столу, де шанують сало, борщ, українську кухню.

Склад: борошно пшеничне першого сорту, борошно житнє обдирне, борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, солод житній ферментований, дріжджі пресовані хлібопекарські, патока, пшенична клейковина, сіль кухонна харчова.

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 7,8 г
жири – 1,0 г
вуглеводи – 48,4 г, з них цукри – 0,7 г
сіль – 1,1 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
985 кДж / 235 ккал.

Строк придатності: 72 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто: 1500 г