Хліб “Козацький” подовий

Хліб “Козацький” – це особливий вид хліба, який носить історичний зв’язок з козацькою традицією та культурою. Цей хліб є символом козацтва та мужності. Він підкреслить смак традиційних українських страв, таких як борщ, вареники або салати.

Хліб “Козацький” несе в собі дух минулих часів та традицій українського народу. Він стане гідним елементом будь-якого святкового столу та додасть особливого колориту вашому харчуванню.

ДСТУ 4583:2006

Склад: борошно пшеничне вищого сорту, борошно пшеничне першого сорту, вода питна, борошно житнє обдирне, патока, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонна харчова, клейковина пшенична, олія соняшникова нерафінована.

Продукт містить глютен (клейковину).

Поживна (харчова) цінність 100г продукту:
білки – 8,5 г
жири – 1,3 г
вуглеводи – 52,3 г, з них цукри – 2,5 г
сіль – 1,4 г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту:
1077 кДж / 257 ккал.

Строк придатності: 72 год.

Умови зберігання: зберігати за температури не нижче ніж + 6С та не вище ніж + 28С та відносній вологості повітря від 65% до 75%

Маса нетто: 500 г, 1000 г